Produse


Ghidul activitatilor de indrumare metodica in bibliotecile publice.

Daca nu se descarca, incercati si din sursa https://drive.google.com/file/d/0B-G7vrM7m93sVGRXYUh2MDIwQnM/view?usp=sharing

Servicii ale bibliotecilor publice pentru copii - Ruxandra Nazare, Braşov 


Ghid de bune practici in situatii de risc*- apărut in aprilie 2011; lansarea produsului a avut loc la Conferinta ANBPR "BiblioPublica" - Baia Mare (12-14 Mai 2011). Tema conferinţei a fost „Modele de voluntariat în biblioteca publică”. 


În siguranţă, pe internet - Mihai Grinea, Iasi

Cum verificăm veridicitatea informaţiei găsite pe Internet? - Corina Ciuraru, Brăila


 


*Ghid de bune practici in situatii de risc a adus Grupului Impact un premiu special la conferinta ANBPR din aprilie 2012, de la Târgu Mureş.prezentat pe - Librarian's corner
                   -  Biblionet site
                   - Kosson
                    -Biblioteci bihorene
                   -Biblioteci valcene

2 comentarii:

 1. Ghidul activitatilor de indrumare metodica in bibliotecile publice, nu se descarcă. Cum fac să intru în posesia acestui ghid? Vă mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului, nu imi explic de ce nu am fost atentionat ca acest comentariu asteapta moderarea (raspunsul).
   Am verificat si ghidul se poate descarca. Pentru orice eventualitate, l-am mai pus si intr-o alta adresa, de unde de asemenea se poate descarca (desi poate da eroare la ""previzualizare").

   Multumim pentru interes :)
   Valentin Smedescu

   Ștergere